Издателство "Фльорир"

Ергосфера > Фактор Х > Термометър на съдбата

Термометър на съдбата

Машина предсказва бъдещето, разчита подсъзнанието,
телепатичен усилвател на Йероме

Искате ли да узнаете своето бъдеще? Да фотографирате своите мисли, емоции и сънища, без да прибягвате до услугите на съмнителни екстрасенси и гадатели? Това вече е възможно, благодарение на една могъща многонационална компания със седалище в Токио.

Проучванията започват в дълбока тайна през 1985 г., когато е програмиран усъвършенстван компютър за разкриване на съдбата. "Желанието на човека да узнае бъдещето си може да се реализира още в първите години на ХХІ век!" - изстреляха сензацията японските вестници през ноември 1995 г., когато изтече информация за изследванията на колоса на електрониката от Токио, който вече имаше в актива си откриването на транзисторното радио, на уокмена и на устройството, четящо компактдискове. Специалистите работят по завършването на т.нар. термометър на съдбата - специална апаратура за дешифриране на бъдещите физически и психически характеристики на отделния човек по пулса и линиите на ръката му.

Журналистите от Токио научиха за тази невероятна машина, отразявайки дейността на изследователска лаборатория в Шинагава с интригуващото име Институт за изследване на мъдростта. Лабораторията се ръководи от проф. Митсуру Такашима, специалист по връзките между западната и източната медицина.

"Чрез контролирано изследване на пулса, комбинирано с някои източни практики, може да се установи психофизическата същност на индивида и да се предвиди неговото бъдеще и дори смъртта му! - убеден е Такашима. - Животът, болестите и смъртта могат да се предвидят по научен начин. Не е далеч денят, когато нашите лаборатории ще дарят човечеството с машина, която ще предсказва съдбата на човека, обобщавайки данните за неговата личност, физически потенциал, рискове от болести и пр."

В Токио действа усъвършенстван компютър за разкриване на съдбата. Чрез разчитането на човешкото подсъзнание телепатичната машина може да вижда в бъдещето, да предсказва болестите и смъртта

През последните 15 години в проекта са инвестирани огромни суми. Идеята за проучването е на предприемача Масару Ибука, който през 1946 г. заедно с Акио Морита полага основите на бъдещата империя на електрониката. Разработвайки пулсографа, специалистите си поставят задачата да вкарат в машина комплексните данни при измерването и контролирането на пулса на пациента по каноните на източната медицина, но скоро се оказва, че перспективата е много по-мащабна.

В ултрасекретните изследователски лаборатории за проучване върху екстрасенсорните възприятия се работи за създаването на термометър на съдбата - апаратура, способна да разчита емоции, усещания, сънища и видения. Изследванията са поверени на учения Йоиширо Сако. "Искаме да фотографираме паранормалните феномени, като изследваме несъзнателното и подсъзнателното! - казва Сако. - Модерната наука все още е сляпа за паранормалния свят, който съществува също толкова реално, колкото и материалният. Ние сме убедени, че е дошъл моментът учените да отворят една нова визия в три измерения!" Т.е. фиксирането на триизмерни изображения на магнитните вълни на нашите мозъци.

Изследователите правят тестове на екстрасенси и медиуми в състояние на транс, опитвайки се да "заснемат" телепатичните видения на ясновидците, използвайки човешкия мозък като екран на телевизор. Както твърдят парапсихолозите, експериментирали в лаборатория феномените на екстрасенсорната перцепция, по време на променените състояния на съзнанието мозъкът на екстрасенсите произвежда леки електрически разряди, наречени енергия psi или частици alfa. Ако тази форма на енергия, чието съществуване се отрича от официалната наука, бъде измерена и възпроизведена, импулсите ще могат да се кодифицират и чрез изображения.

Подобно откритие би довело до революция в психологията и парапсихологията. Докато днес ние използваме едва 5 % от ефективните възможности на човешкия мозък, в бъдеще мозъкът може да бъде активиран като модерен видеотерминал. В това твърдо е убеден Йоиширо Сако, пазител на паранормалните тайни на компанията. "Става дума наистина за нещо епохално! - казва той. - С помощта на науката ние ще проникнем в тайните на мозъка и в лабиринтите на човешката психика!"

Изявленията на японските учени предизвикаха негативни реакции сред по-скептичните изследователи. Йошихиро Отсуки от университета Уазеда в Токио например обяви, че е скандализиран от безполезното хабене на пари. Но доста специалисти погледнаха сериозно към идеята за навлизане в длъбините на мозъка. "Този, който е създал дяволии като транзисторното радио, би могъл да сложи в ръцете ни и една машинка, която да чете магнитните вълни на бъдещето!" - коментира големият японски всекидневник "Асахи Шимбун".

Известно е, че Япония отдавна се занимава с изследвания в областта на парапсихологията. През февруари 1993 г. правителството официално институциализира към Министерството на търговията и индустрията Център за изследвания и проучвания на телепатията, ясновидството и контактите с други измерения.

Идеята да се създадат машини, манипулиращи алтернативните състояния на съзнанието, стана по-реална с развитието на компютърните технологии. През последните две десетилетия се заговори за невероятни открития в недостъпните лаборатории на ЦРУ и КГБ. Например за американското изобретение "Ясен сън" - устройство, което активира пророчески сънища, или за телепатичния усилвател "Cerebro І". Между другото "Cerebro І" се появи на пазара като играчка, адресирана към младежите, възнамеряващи да покорят тинейджърките с помощта на телепатията.

При възхваляването на качествата на телепатичния усилвател продавачите твърдяха, че още по времето на Втората световна война нацистите са използвали подобна машина, за да прихващат информации от врага. За съществуването на психотронно оръжие се заговори открито, след като един висш офицер от армията на САЩ бе арестуван с обвинението, че е предал важни стратегически планове на врага. Разследванията изясниха, че военният е невинен, а противникът е шпионирал телепатично подразделения на американската армия чрез гигантска апаратура. Та именно портативна версия на тази машинария днес може да се купи за няколко долара...

Телекинетичният усилвател на Йероме манипулира алтернативните състояния на съзнанието и може да убива от разстояние

През 1986 г. група милански езотеристи съобщи, че разполага с достоверна информация за съществуването на т.нар. Машина на Йероме - дяволско изобретение, способно да убива от дистанция. Според сп. "Sky Sentiuel" оръжието представлява телепатичен и телекинетичен усилвател, задействащ се от екстрасенс, който се концентрира върху определена точка от картата на света, след което на екраните се визуализират оръжието за убийството и образът на човека, който ще бъде поразен, обикновено политик или изследовател. Сред жертвите на Машината на Йероме се споменават английските учени от фирма "Маркони", работили върху проекта за звездния щит. След 1980 г. 25 от тези учени умират при мистериозни обстоятелства.

Красимир ГЕОРГИЕВ, Евгени АЛЕКСИЕВ

Снимки: Архив на група "Ергосфера"

В Токио действа усъвършенстван компютър за разкриване на съдбата. Чрез разчитането на човешкото подсъзнание телепатичната машина може да вижда в бъдещето, да предсказва болестите и смърттаВ Токио действа усъвършенстван компютър за разкриване на съдбата. Чрез разчитането на човешкото подсъзнание телепатичната машина може да вижда в бъдещето, да предсказва болестите и смъртта

Телекинетичният усилвател на Йероме манипулира алтернативните състояния на съзнанието и може да убива от разстояниеТелекинетичният усилвател на Йероме манипулира алтернативните състояния на съзнанието и може да убива от разстояние. Вярно ли е това?

Статиите са защитени съобразно механизмите, свързани с нормативните документи за авторското право, и могат да бъдат препечатвани или ползвани в централния и периодичния печат и в другите средства за масова информация само след изричното разрешение на авторите, което може да бъде договорено на e-mail ergosfera@fliorir.com или на тел.: 846-57-68 или gsm: 0885-733-566, издателство “Фльорир”. Статиите могат да бъдат ползвани в други електронни сайтове само изцяло и без промени, със споменаването на авторите и наличието на връзка към http://www.fliorir.com. Снимките към статиите могат да бъдат ползвани само след разрешение на авторите и надписването към тях на текста: Снимки: архив на група “Ергосфера”.

Ергосфера > Фактор Х > Термометър на съдбата

© Copyright Fliorir 2005. All rights reserved.