Издателство "Фльорир"

Четете в Google Books

Откъси
Резюме
За автора
Съдържание
Коментирай

Share |
Фльорир > Книги > Проза > План Амнезия+

ПЛАН АМНЕЗИЯ+

Роман

ПЛАН АМНЕЗИЯ+
Детайли Жанр: Роман
Издател: Издателство "Фльорир"
Автор: Иван Мешинков
Редактор: Красимир Георгиев
Художествено оформление: Калинка Стоилова
Формат: 108х84/32 (13х20 см.)
Печатни коли: 9,5 (152 стр.)
Излязла от печат: 15.02.2015 г.
ISBN: 978-954-410-031-5

Цена Корична цена: 10,00 лв.
Борсова цена: 7,00 лв.

За поръчки Поръчки могат да се направят на e-mail office@fliorir.com . За повече информация виж "Контакти".

Резюме Романът на Иван Мешинков „План Амнезия+” среща читателите с житейските перипетии на едно семейство, а също с истории за наркотрафик, полицейски разследвания, магнитни аномалии и подготовката на едно фантастично изобретение, което може да промени хода на човешката история.

За автора Иван Николов Мешинков е роден на 02.07.1938 г. в с. Мирково, Софийско. Завършил е Висшия минно-геоложки институт, специалност „Минна електромеханика”. Работил е в МК „Кремиковци” и в Комитета по качество към МС. Публикувал е в медиите свои белетристични и публицистични творби. Автор е на книгите „Ангел спасител” (2007 г.), „Радин кладенец” (2009 г.) и „План Амнезия+” (2015 г.).

Съдържание Сродни съдби
Срещата
Семейство Стрезови
На Витоша
Приятно планинарство и неприятна изненада
Загадъчната идея
На пчелина
Бягство от затвора
Изпитанието
Стрезови в стрес
Напрегнати дни и изненади през месец август
В този свят стават какви ли не чудеса

Предговор

Ако техническият прогрес продължава да се развива с такова темпо и с такива високи технологии, някои учени прогнозират, че в близките 100-150 години продължителността на живота на човека ще се увеличи значително. Болестите ще се сведат до минимум, а свежият вид ще се запази и на старини. Войните ще станат невъзможни и ще останат спомен в човешката история, а държавните граници ще напомнят за себе си само на карта. Най-голямото постижение за човека ще бъде, когато открие извънземна цивилизация и започне да контактува с нея.

Други учени обаче не са съгласни с тези прогнози и се придържат към теорията, че при многобройните сондажи, с които постоянно се източва природен газ и нефт, се образува вакуум в земята, а като прибавим опитите с ядрени оръжия, се провокират природните закони, вследствие на което може да се наруши балансът на земята и в даден момент планетата ни да премине в друга орбита и да изчезне някъде във вселената.

И какво бихме казали ние сега? Нищо друго, освен да възкликнем: „О, чудеса! Кое ли ще излезе вярно?“ Но което и да е, да му мислят идните поколения.blog comments powered by Disqus
Фльорир > Книги > Проза > План Амнезия+

© Copyright Fliorir 2008. All rights reserved.